Gastenboek

144

Laat gerust een bericht achter in mijn gastenboek.

(Ook)ย voor andere klanten is het erg leuk om te lezen wat jullie ervaringen zijn.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Tessa uit Vianen schreef op 27 oktober 2017:
Onlangs ben ik getrouwd en heb ik door Natasja mijn trouwkapsel, make-up en nagels laten doen. Ik koos haar op de goede gok uit maar bij het kennismakingsgesprek klikte het al. Het klonk ook alsof al mijn wensen mogelijk waren en ik vond het fijn dat ze zowel haren als make-up en nagels kon doen. Tijdens de schoonheidsbehandelingen (ook een aanrader) vooraf leer je elkaar ook al wat beter kennen waardoor op de dag zelf alles misschien wel nog soepeler verliep. Ze dacht van te voren goed mee, keek naar m'n Pinterest plaatjes en maakte er echt wat moois van. Ze was goed voorbereid op de dag zelf, nam er de tijd voor en was niet gestresst. Ook heeft ze de make-up en haren van de bruidsmeiden heel netjes gedaan. Savonds kwam ze gezellig terug om bij te werken, maar eigenlijk zat alles nog prima op z'n plek, ze gebruikt goede spullen. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. En nu heeft ze er nog een klantje bij, gister ben ik bij haar geweest om m'n haar te knippen (mocht ik 10 maanden niet doen van d'r om te sparen) en dat ging ook heel vlot en netjes. Kortom; aanrader voor de bruidjes die 'alles onder 1 dak' willen door een niet gestresste maar gezellige dame willen laten doen! Groetjes!
Vanessa uit Maarsseb schreef op 22 april 2016:
Natas dank je wel weer voor mn mooie kleur en mn mooie coupe! Weer gelemaal blij mee. En bedankt dat je altijd weet wat ik bedoel met mn ideeeen als ik weer wat op pinterest heb gevonden ? Groetjes Vanes
Henry uit Vianen schreef op 18 januari 2016:
Top kapster??
Miranda schreef op 18 januari 2016:
Wil je advies over een nieuwe kleur of heel ander model kapsel, dan ben je bij Natasja aan het juiste adres. Mij heeft ze nog nooit teleurgesteld en krijg altijd goede tips.
John uit Vianen schreef op 27 augustus 2015:
Al jaren mag Natasja mijn haren knippen en het ziet er telkens weer lekker vlot en spontaan uit. Voor mij geen andere kapster!
Helma de Waal uit Vianen schreef op 25 juni 2015:
al 10 jaar een trouwe en tevreden klant. Goede service en advies
Henriette Dirkse uit Vianen schreef op 22 juni 2015:
Heel tevreden met Natasja doet al jaren mijn haar en geef mijn haar altijd een mooi kleurtje!! Voor mij geen ander die aan haar kan tippen. Heel blij met mijn kapster. ??
Anne-Marie uit De Meern schreef op 22 juni 2015:
Waarom naar Vianen om naar de kapper te gaan terwijl je in De Meern woont??? Die vraag krijg ik maar vaak genoeg gesteld. Dat beetje reistijd heb ik er graag voorover om door Natascha geknipt te worden! Die reistijd win ik overigens weer terug omdat ik niet hoef te wachten en Natascha snel en effectief werkt. Ik heb er een vreselijke hekel aan om veel te lang in een kapsalon te moeten wachten en dat overkomt me zeker niet bij haar! Sowieso ben ik altijd tevreden over het resultaat van mijn kleur en het knipwerk van Natascha. Maar ook advies over hoe mijn haar te behandelen neem ik graag aan. Zeker nu na zwaar medicijngebruik, geeft Natascha mijn goede en bruikbare tips. Fijn ook dat ik dan meteen de benodigde producten bij haar kan kopen. Kortom, ik ben een tevreden klant!!
Yolanda schreef op 22 juni 2015:
Er is niemand anders die aan mijn haar mag komen - dan Natasja alweer 13 jaar lang! Een dikke duim voor haar en een VET compliment. Door de jaren heen vele kleuren, modellen gehad - maar altijd samen in een goed overleg. Voor mij is Natasja een kapster met aandacht voor haar klant en liefde voor haar vak. Ik hoop nog vele jaren van haar gebruik te mogen maken. Want hier geldt: Als je haar maar goed zit. Groetjes Yolanda een altijd tevreden klant
Ellen Roeland uit Vianen schreef op 22 juni 2015:
Ik ben bij Natasja in goede handen! Ontspannen, gezellig EN verstand van zaken.... Echt een aanrader! Ook mijn kinderen voelen zich in de stoel bij Natasja prima op hun gemak. Blij mee!